مشاوره حقوقی رایگان - هزینه بازسازی کف پارکینگ

با سلام بنده یک واحد آپارتمان در یک ساختمان 22 واحدی دارم که فاقد پارکینگه (در مجموع 14واحد پارکینگ دارند) در حال حاضر کف پارکینگ ساختمان به دلیل اینکه ساختمان بر روی قنات قرار دارد و به دلیل تردد ماشینها یک مقدار در بعضی قسمتها نشست کرده که نیاز به بازسازی و تعمیر دارد میخواستم ببینم آیا هزینه تعمیرات کف پارکینگ به واحد بنده که فاقد پارکینگ هست تعلق میگیره یا خیر

پاسخ ها :

هزینه بازسازی کف پارکینگ برای واحد بدون پارکینگ هزینه بازسازی کف پارکینگ هزینه های ساختمان