مشاوره حقوقی رایگان - تصادف و اعتراض به کروکی

سلام یک ماه پیش پسرم که 3سالش هست با موتور تو شهر دمخونه تصادف کرد 2تابخیه سرش و 4تا بخیه پاش زده افسر اومده کروکی کشیده و 50/50 اعلام کرده بنظرتون درست کروکی که کشیده یعنی 50درصد ما مقصر و 50درصد موتوری مقصر. ممنون

پاسخ ها :

حمید رحیمی

جناب آقای حمید رحیمی :

سلام با عنایت به اینکه حسب اظهارات شما تصادف موتور با عابر پیاده بوده است موتر 100 درصد مقصر می باشد و شما بایستی طرح شکایت در مرجع دادسرا نمایید و در مرجع قضایی دادسرا به کروکی اعتراض کنید تا کارشناسی مجدد شود

پرسشگر :

ببخشیدتوخیابان6متری بوده

حبیب اله زارع باقی آبادی

جناب آقای حبیب اله زارع باقی آبادی :

اعتراض به کارشناس نماییدتاباسه نفرکارشناس بررسی گردد