مشاوره حقوقی رایگان - تفاوت مسدود و توقیف

سلام خدا قوت
نامه هایی که از مرجع قضایی برای بانکها برای انسداد حساب ارسال میشه به دو دسته تقسیم میشوند انسداد و توقیف
میخاستم بدونم فرق انسداد حساب با توقیف حساب چیه ؟؟
ممنون میشم به زبان ساده راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

ليلا  حسنعلي زاده

ليلا حسنعلي زاده :

منظور از انسداد حساب یعنی پولی نمیتونه واریز بشه وکلا حساب بسته میشه ولی در توقیف به میزان مشخص حساب بسته وبرداشت میشه ضمن اینکه امکان واریز وجوه به حساب هست

مینا احمدی

مینا احمدی :

سلام
انسداد يعني بسته شدن و مسدودشدن حساب به مدت مشخص ،در صورتي كه مبلغ حساب در آن باقي مي ماند.
توقيف منظور اينكه مبلغي كه در حساب هست به حساب ديگري (حساب دادگستري )واريز ميشود تا تعيين تكليف نهايي

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

علی الاصول هیچ فرقی ندارن اما در مسدودی حساب پول هم نمیشه واریز کرد به اون حساب اما در توقیف حساب واریزی انجام میشه ولی برداشت انجام نمیشه