مشاوره حقوقی رایگان - بلا تکلیف و رها شده

شوهرم الان 110روزه منو رها کرده باتوجه به اینکه قبلا هم 50روز فرار کرده بود اعتیاد شدیدی داره که اونو کارتن خواب میکنه و با توجه به متن عقد نامه که اگر 6ماه خبری ازش نشد حق طلاق با من است ایا میتوانم برای طلاق اقدام کنم ضمنا دفعه قبل هم برادر شان به دنبال اون میگشت و در حال کشیدن مواد پیداش کرد الان هم برادران دیگرش تمام شهر را دنبال میگردند یک بار هم پیداش کردند فرار کرد آیا دادگاه حق طلاق به من میده الان کجا برم چکار کنم ممنونم از لطف شما

پاسخ ها :

ليلا  حسنعلي زاده

ليلا حسنعلي زاده :

بله شما میتونید به استناد بندهای عقدنامه به علت اعتیاد شوهرتون تقاضای طلاق دهید ومدارک کمپ وحتی استشهادیه ترک زندگی وعدم پرداخت نفقه رو هم در پرونده قرار دهید

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام.
میتونید برای طلاق اقدام کنید .باید وقت مشاوره دریافت کنید...درصورت تمایل به راهنمایی بیشتر با بنده تماس بگیرید