مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام من یک ساله ازدواج کردم وشوهرم 7ماه هست نیومد وحتی خرج نفقه هم نداده درخواست مهریه کردم محکوم شده وبه زندان افتاده می خواستم ببینم چه طوری میشه من درخواست طلاق کنم که مهریه ام گرفته بشه وهم طلاقم بگیرم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
عدم پرداخت نفقه به مدت شش ماه متوالی یا نه ماه متناوب برای زوجه حق طلاق ایجاد می‌کند
می‌توان دادخواستطلاق طرح کرد
جهت اطمینان بیشتر با یک وکیل متخصص مشورت نمایید و کار را به یک وکیل دادگستری بسپارید...

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام مباحث مربوط به طلاق همانطور که مستحضر هستید جزو مسائل خاص محسوب می‌شوند و قبل از هرچیزی باید مشاوره حقوقی و حتی خانواده انجام شود و سپس اقدام کرد اگر زوجه وکالت در طلاق یا عرفی بگوییم حق طلاق نداشته باشد نمی‌تواند به این راحتی طلاق بگیرد مگر اینکه عسر و حرج همسر خودش را اثبات کند ولی اینکه این اثبات و حرج چیست و چگونه باید به آن استناد کرد در مشاوره حضوری یا تلفنی مشخص می‌شود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر زوجه وکالت در طلاق یا عرفی بگوییم حق طلاق نداشته باشد نمی‌تواند به این راحتی طلاق بگیرد مگر اینکه عسر و حرج همسر خودش را اثبات کند