مشاوره حقوقی رایگان - مربوط به آپارتمان

با سلام
بنده در یک آپارتمان 5 واحد زندگی میکنم که طبقه همکف جنوبی در اختیارمون میباشد و مالک هستم
8 سال پیش که این آپارتمان را خریداری کردم جلوی درب ورودی بنده یک شیشه سکوریت گذاشته شده بود که نه مزاحمتی برای همسایگان دارد و نه ورودی راه پله از انجاست.
یکی از همسایه ها شکایت کرده است شورای حل اختلاف که من جلوی واحدم شیشه سکوریت گذاشتم ام آیا حرفش به جایی میرسد با توجه به اینکه قبل از خرید بنده این بوده است؟
و آیا من هم میتوانم بابت اینکه همسایه ها در روی پشت بام منبع آب گذاشته اند شکایت کنم؟
و همچنین حیاط با توجه به اینکه جزوه مشاعات است اما در اختیار بنده میباشد و هیچ کس نمیتواند از انجا رفت و امد کند(به دلیل جنوبی بودن) آیا آنها بخاطر اینکه داخل حیاط انباری و سرویس دستشویی (قبل از من مالک قبلی گذاشته بوده ) میتوانند شکایتی بکنند؟ یا فقط زمان خرید و فروش به مشکل بر میخورد؟

پاسخ ها :

شیشه سکوریت جلوی واحد آپارتمان منبع آب در پشت بام آپارتمان نشینی