مشاوره حقوقی رایگان - منبع آب در پشت بام

با سلام و احترام. آپارتمان 14 واحد هستیم و با توجه به قطعی آب 4 واحد از همسایگان منبع در پشتی بام نصب کردیم و توجه داشته باشید 14 تا لوله آب در پشت بام تعبیه شده است و منبع اصلی هم در موتور خانه داریم و زمانی که آب قطع میشود برای دو الی سه ساعت بیشتر جواب نمیدهد و یک الی دو نفر از همسایگان شاکی شدند که این کار درست نیست و پشت بام هم جزء مشاعات میباشد. لطفا در این خصوص راهنمایی فرمایید.

پاسخ ها :

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام
همه فضای مشترک ا‌ارتمان که راه پله، پارکینگ، اسانسور، پشت بام و...جز مشاعات حساب میشود و هرشخصی که ذینفع است میتواند اعلام نارضایتی کند