مشاوره حقوقی رایگان - دادن مدرک به یک شرکت پیمانکاری در حین خدمت دولتی

با سلام اینجانب مدرک کارشناسی خودم را در اختیار یک شرکت پیمانکاری دادم تا از آن استفاده کند بعد از یکسال استخدام دولت شدم اطلاع نداشتم خلاف قانون هست بعد یکسال درخواست دادم شرکت منو حذف کنه ولی چون دوسال قرارداد بسته بودم تا اتمام قرارداد و اخراج من از شرکت دو سال طول کشید در واقع دوسال که استخدام بودم اسمم هم در شرکت بود میخواستم ببینم ممکن هست تخلف حساب بشه ؟ یا مثلا چه نحوی برخورد میشه ممنونم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر به عنوان سهام دار یا هیئت مدیره شرکت بودید مشکلی نداره ولی دیگه تکرار نکن