مشاوره حقوقی رایگان - نقطه زنی

با سلام
داداش منو یک ماه پیش موقع میخواسته درب مغازشو ببنده ده یازده نفر از پشت بهش حمله میکنن و میزننش با شمشیر. و چوب دوربین مغازمون فیلمو گرفته ولی زیاد واضح نیس ولی چهره یه نفرش که ماسک نزده بوده مشخص بردیم اگاهی میگن نمیشه تنها راهمون همین نقطه زنی ساعت و دقیقه رو هم میدونیم که ریختن رو سرش ساعت ده شب که یه مکانی هم بوده اون موقع شب خلوت بوده زیاد عبور مرور نبوده ایا از طریق نقطه زنی میشه اون ده یازده نفری که تو اون مکان ریختن رو سرش زدنش پیداشون کنیم از طریق خط تلفنشون

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید از بازپرس بخواهید تا از طریق شماره تلفنهای کسانی به آنها مشکوک هستید اقدام کند