مشاوره حقوقی رایگان - چک حسن انجام کار

سلام، من ویزیتور هستم چهارسال پیش هنگام شروع کار به شرکت یک چک پنجاه میلیونی بابت حسن انجام کار دادم و به درخواست مدیریت شرکت، قسمت تاریخ و در وجه چک رو خالی گذاشتم. حالا بعد از چهارسال من رو از شرکت اخراج کردن و به خاطر اینکه یکسری از مشتریان پول شرکت رو ندادن، خودشون تاریخ و در وجه چک رو پر کردن و چکه من رو برگشت زدن و میگن که من باید پول مشتریان رو تسویه کنم این در حالی هست که حق و حقوق من رو هم ندادن. الان من میتونم از شرکت بابت این قضیه شکایت کنم یا نه؟ و من رسیدی هم ندارم بابت چک، باید چک رو پولشو بدم یا راهی هست که اثبات کنم چک بابت حسن انجام کار بوده؟ ممنون

پاسخ ها :

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

شما ادعا کنید چک بدون تاریخ و مبلغ بوده هر.ند مطابق قوانین شما به کارفرما وکالت در تنظیم مندرجات چک داده آید و دعوی متقابل بر اینکه چک بابت حسن انجام کار بوده اقامه کنید در اینصورت باید کارفرما عدم انجام تعهدات شما را ثابت کند