مشاوره حقوقی رایگان - چک و حکم پرداخت آن

با سلام، همسرم چکی به مبلغ 64 میلیون تومان بدون تاریخ نزد دوستشان داده بودند و در ازای آن گواهی مبنی بر چک در ازای حسن انجام کار گرفتن. سال 92 دوستشون چک را امضا و به اجرا گذاشتن. بعد از گذشت 4 سال دادگاه پرونده را مختومه اعلام کرد و بین طرفین یکی از دوستان مشترک را حکم قرار داد اما بدون اطلاع ما آن حکم به دارنده ی چک امضا داد که نمیخواهد حکم شود و بعد از اون دارنده ی چک آن چک را پشت نویسی کرد به نام خواهرش و سال 96 خواهر ایشون به عنوان شاکی جدید از همسرم شکایت کردند و در نهایت ما نتونستیم ثابت کنیم که چک نزد دارنده ی اول امانت بوده فلذا ما محکوم به پرداخت شدیم. تقاضای اعسار دادیم رد شد و مجدد در خواست دادیم بازهم رد شد. و متهم به پرداخت شدیم. حال حدودا بیشتر از یکماه میگذره که در ثنا به ما چیزی ابلاغ نشده که چه مبلغی و چطور باید بپردازیم. نگرانیم شاکی درخواست اجراییه نمیده و داره زمان میخره تا جرایم بیشتر بشه. سوالم اینه 1- آیا جرایم از سال 96 که شکایت دوم با شاکی جدید بوده محاسبه میشه یا از همون تاریخ چک که سال 92 بوده؟ و 2- الان چه کنیم که جریمه بیش ازین به ما نخوره؟ شاکی درخواست اجراییه نداده و علت را نمیدونیم. ممنون میشم ما را راهنمایی کنید. با سپاس.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سوالتان نامفهوم است
رسیدگی اجرای چک از تاریخ انقضای سر رسید است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خسارت تاخیر تادیه مطابق حکم دادکاه خواهد بود وباید اصل پول را پرداخت تا از افزایش خسارت تاخیر چک جلوگیری نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
سوال شما مبهم است و بحث های مختلفی را در بر می گیرد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

سوال شما نیاز به توضیح بیشتری دارد از طریق مشاوره مطرح کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام اصولاً از تاریخ سررسید محاسبه می شود.