مشاوره حقوقی رایگان - چک حسن انجام کار

با سلام. ما ملکمون رو دادیم مشارکتی ساختن،موعد تحویل خرداد 98 بود که سازنده به طور کامل به تعهداتش عمل نکرد.ازش شکایت کردیم و اول مرداد 1401 حکم قطعی الزام به ایفای تعهد اومد. الان پرونده اجرای احکامه. از سازنده 300 ملیون چک حسن انجام کار داریم. ایا میتونیم الان چک رو وصول کنیم؟تاریخ چک رو بعد از حکم قطعی بزنیم یا دقیقا موعد سررسید مشارکت نامه؟!؟تو متن دادخواست و حکم به چک اشاره ای نشده و فقط الزام به ایفای تعهد هست متن.. و یسوال دیگه. اگه چکش پاس بشه،باید جهت رفع نواقص ساختمون ازش استفاده کنیم یا جهت خسارتهامون؟چون رفع نواقص جوریه کهفقط از عهده خودش برمیاد خسارتی هم که به ما وارد کرده با تحویل ندادنش تو این مدت خیلی بیشتر از 300 ملیونه.و این که اختلاف متراژ هم داریم مغازمون 5 متر و واحدا 7 متر تا نسبت 60،40 رعایت شه. تو صفحه اول مشارکت نامه نوشتیم 60،40 و در صفحه اخر براساس تعداد واحدها تقسیم کردیم که بعد از روئیت کارشناس متوجه اختلاف متراژ شدیم...میتونیم چک رو برای اختلاف متراژ ها استفاده کنیم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید طبق مفاد قرارداد مشارکت عمل نمایید

شما باید ابتدا درخواست اجرای حکم را مطرح نمایید تا اجراییه صادر و برای محکوم علیه ابلاغ گردد
و اگر محکوم علیه حاضر به اجرای حکم نشود و الزام ایشان ممکن نباشد ، شما میتوانید با اجازه قاضی اجرای احکام ، تعهدات را انجام بدهید و سپس مطالبه وجه و خسارات را نمایید
و

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

مطابق قرارداد می توانید مطالبه داشته باشید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی که ایفای تعهد صورت نگرفته است با اثبات در دادگاه می توانید از آن استفاده کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

آیا طبق تعهدات قراردادی عمل نشده باشد میتواند تقاضای مطالبه خسارت نماید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
میتوانید به استناد قرارداد و رأی دادگاه دادخواست پرداخت خسارات بابت تأخیر در ایفای تعهد را بدهید .

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام در صورت تمایل به اعطای وکالت تماس بگیرید.

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام از طریق اجرای احکام اجرای حکم را بخواهید و طرف مقابل ملزم ب تحویل خـاهد بود و در صورتی عدم اجرای حکم میتوانید طبق دستورالعمل اجرای احکام خود کار را انجام و کلیه مطالبات را درخواست نمایید
ضمن اینکه در صورتی کدرمشارکت نامه فی مابین ب وصل چکها در صورت عدم تیفای تعهد اشاره شده باشد میتوانید اقدام نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر حکم فعلی قطعی شده همان را اجرا کنید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی بدوا تقاضای اجرای حکم مزبور را نمایید و در صورت عدم اجرای حکم می توانید با عنایت به تحقق شرط مزبور نسبت به چک نیز اقدام نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید هر آنچه که در قرارداد مشارکت آمده قابل استناد است اما جنابعالی در ابتدا می بایست درخواست اجرای حکم را داشته باشید و در صورتی که اجرای حکم از جانب ایشان به هر دلیلی اتفاق نیفتد یعنی انجام شود خودتان می توانید آن را انجام دهید و هزینه را از مطالبه کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به استناد قرارداد و رأی دادگاه با توجه به عدم ایفای تعهد می توانید مطالبه داشته باشید بدوا نسبت به اجرای حکم اقدام نمایید

نازنین نبی زاده

سرکار خانم نازنین نبی زاده :

سلام وقت بخیر اول اجرای حکم را از اجرای احکام بخواهید سپس اگر انجام ندادن با اجازه دادگاه خودتان انجام داده مطالبه وجه نمایید