مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ماشین سنگین

با سلام و خسته نباشید
بنده یک ماشین سنگین (تریلی) داشتم که چهار سال پیش فروختم و به خریدار وکالت تام دادم، داخل وکالت هم مدت زمان برای فک پلاک قید نکردم الان بعد از این مدت به پلاکم نیاز دارم و هرچه با خریدار تماس گرفتم و درخواست پلاکم رو کردم نتیجه ای نداشته میخواستم بدونم از لحاظ قانونی آیا ماشین سنگین رو توقیف میکنند یا نه؟ چطور میتونم از طریق قانون پیگیری کنم ؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
سپاس از وقتی که میگذارید

پاسخ ها :

كاظم  حيدري دوقزلو

جناب آقای كاظم حيدري دوقزلو :

باسلام.بله از طریق راهنمایی و رانندگی نسبت به توقیف پلاک اقدام نمایید