مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از دهیاری

بنده برای ساخت ساختمان به دهیاری مراجعه و پروانه 1 طبقه روی تجاری دریافت کردم در صورتی که استعلام بنیاد 2 طبقه روی پیلوت بوده است و لازم به ذکر است زمین کناری بنده با مساحت کمتر که سابق مالک آن بودم و فروخته ام با دریافت پاسخ استعلام متفاوت از بنیاد در سال 94 مبنی بر اینکه تعداد طبقات در جوابیه ذکر نشده بود جواز 3 طبقه روی تجاری دریافت و ساخته است. حال بنده برای افزایش پروانه مراجعه نموده ام به دهیاری پاسخ آنها منفی بوده و با توجه به اینکه با آگاهی آنها اقدام به ساخت 4 طبقه روی تجاری کردم میخواهند پرونده را به کمیسیون 99 بفرستند. و در جواب اینکه چرا به زمین مجاور جواز داده شده پاسخ این است که در استعلام بنیاد آنها طبقات ذکر نشده و ما طبق دفترچه ضوابط روستایی عمل کردیم ولی برای شما تعداد طبقات ذکر شده . لطفا راهنمایی نمایید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام می توانید به دیوان عدالت اداری شکایت را تقدیم کنید و...