مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از شورا و دهیار

باسلام
من یه مغازه داخل روستا خریداری دارم که درب مغازه داخل کوچه فرعی باز میشه ومیخوام درب رو بیارم داخل خیابان اصلی وداخل حریم راه هم نیستم وهیچ مشکلی نداره حتی فرمانداری،بنیادمسکن واداره راه هم حرفی ندارن ولی یکی ازشوراها ودهیار روستا مخالفت میکنن ومیگن باید پول پرداخت کنی وپولی طلب میکنن که خیلی زیاده باید چکارکنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق بنیاد مسکن می توانید موضوع را پیگیری کنید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق بنیاد مسکن پیگیری نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
موضوع را از طریق بنیاد مسکن پیگیری کنید.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

در خصوص تخلفات دهیار و شورا با توجه به اینکه که مطابق قانون شوراها آنها موظف هستند قانون را رعایت کنند نه و در صورت عدم رعایت قوانین از طریق فرمانداری و استانداری و کمیته های مربوطه مورد بازخواست قرار می گیرند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از ارگان هایی که گفتید استعلام کتبی و تاییدیه نهایی بگیرید و اقدام کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون مرجع صدور مجوز ساخت ، بنیاد مسکن میباشد و لازم نیست که مبلغی به دهیاری پرداخت شود

شما باید از طریق بنیاد مسکن و فرمانداری پیگیری نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شورای ده کاره ای نیست چون قدرت اجرایی ندارد بلکه این دهیار است که قدرت اجرایی دارد کتبا از او بخواه تا به شما کتبا مجوز بدهد البته بهتر است کمکی بکنی به دهیار

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

از طریق بنیاد مسکن می توانید موضوع را پیگیری کنید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق بنیاد مسکن موضوع را پیگیری نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می‌بایست به بنیاد مسکن مراجعه نمایید از طریق بنیاد مسکن را فرمانداری پیگیری نمایید درنهایت دیوان عدالت اداری نیز برای شما باز است