مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل دهیاری به بخشداری

با سلام
روستایی که من زمین دارم ابتدا روستا بوده است و مرجع صدور پروانه دهیاری بوده است که بعد از تأیید بنیاد مسکن ان را صادر می کند
الان روستا به بخشداری تبدیل شده است بنده می خواهم پیرامون تخلفی که از سه سال پیش تاکنون ادامه دارد و ان عدم صدور پروانه است از بنیاداد مسکن و دهیاری نزد دیوان عدالت اداری شکایت کنم
سوالم این است که ایا طرف شکایت را دهیاری سابق قرار دهم یا بخشداری جدید؟ و ایا از بنیاد مسکن هنوز می توانم شکایت کنم.
ناگفته نماند که دهیار و بخشدار شخصیت حقیقی شان تغییر کرده است
چه باید انجام دهم؟
با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر علیه بخشداری باید طرح دعوا بشه

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام همه ارگانهای مذکور را خوانده قرار دهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما باید همه ارگانهای ذیربط را طرف دعوا قرار دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می بایست تمام ارگان‌ها طرف دعوا قرار گیرند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
علیه بخشداری می توانید پیگیری نمایید