مشاوره حقوقی رایگان - مراحل بعد از درخواست صدور اجرائیه

باسلام
در پرونده مطالبه وجه اضافه پرداختی در دادگاه بدوی رای به نفع بنده صادر شد بعد از چند روز خوانده اعتراض کرد و در دادگاه تجدید نظرخواهی دوباره رای تایید و قطعی شد بنده به استناد به رای قطعی دادگاه تجدید نظر درخواست صدور اجرائیه دادم تا امروز 14 روز از درخواستم گذشته شنیده بودم بعد 10 روز پیامک میاد الان کلا موندم ادامه کار چطوریه چکار باید بکنم؟ لطفا راهنماییم کنید ممنون.

پاسخ ها :

میثم کاظمی ویژه

جناب آقای میثم کاظمی ویژه :

سلام
به شعبه مراجعه کنید اگه پرونده به اجرا ارسال شده از طریق اجرا توقیف اموال و جلب رو بگیرید

ناهيد  بهمن پور

سرکار خانم ناهيد بهمن پور :

از طریق خدمات قضایی روند پرونده را جویا شوید و به شعبه مربوطه مراجعه کنید شاید پرونده را هنوز به اجرا احکام نفرستاده اند