مشاوره حقوقی رایگان - مالکیت مشاعی اراضی کشاورزی

عرض سلام و خسته نباشید
من یک ملک 2500 متری با کاربری زراعی در اطراف تهران دارم با توجه به اینکه تفکیک املاک زراعی ممنوع است من این ملک را خودم به 4 قطعه تقسیم کرده و نقشه ان را تهیه نمودم و 3 قطعه آن بصورت مشاع فروختم مثلا به اینصورت که 500 متر مشاع از پلاک ثبتی فلان با ذکر حدود اربعه مثلا شمالا ........ جنوبا......... شرقا......... غربا..........
این ملک بصورت مستطیل با عرض 25 متر و طول 100 متر بود و تقسیم آن به 4 قطعه از طول انجام شد و برای اینکه قطعات پشتی راه عبور به بیرون ملک رو داشته باشن یک راه عبور به عرض 5 متر در 60 متر در طول ملک قرار داده شده و در واقع قطعات پشتی حق عبور دارن حالا سوال بنده اینه که اگر من به مالک ملک مجاور که ملکش در جنب راه عبور ملک ما قرار داره به وی نیز حق عبور از همین راه عبور بدهم و در قبال آن مبلغی دریافت نمایم آیا مالکین مشاع قطعات پشتی من میتونن در این رابطه ادعایی داشته باشن ؟؟؟؟؟
من ملک رو به قطعات 500 متری تقسیم کردم و مشاع فروختم ولی چون جایگاه هر قطعه را در نقشه تعیین و با ذکر حدود اربعه فروختم آیا مالکین قطعات میتونن در مالکیت آن قسمت که راه عبور قراردادم ادعایی مبنی بر مالکیت مشائی داشته باشن؟؟؟؟؟؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله چون دیگر شما که مالک نیستید که قصد فروش کوچه را دارید کوچه متعلق به خریداران است حتی اگر زمین را به صورت مشاع فروخته باشید