مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل کالا در خرید از اینستاگرام

سلام، وقت بخیر. حدود یک هفته پیش از یکی از پیج های اینستاگرام محصولی رو خریداری کردم ، تمام پول رو واریز کردم ولی محصول به دست من نرسید ، وقتی هم که برای پیگیری به فروشنده پیام دادم من رو بلاک کرد و پاسخ نداد. میخواستم بدونم با شکایت میشه پیگیری کرد و به چه مدارکی نیاز دارم تا شکایت کنم؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

متاسفانه از این دست کلاهبرداری ها زیاد شده به پلیس فتا مراجعه شود و همینطور می‌توان تنظیم شکایت کرد