مشاوره حقوقی رایگان - ارجاع پرونده دیه به شورای حل اختلاف

با سلام. در مورد یک درگیری که به ضرب و جرح منجر شد پرونده ما در اول کار به شورا حل اختلاف رفت و سازش نشد. دوباره به دادسرا رفت و متهمان مجرم شناخته شدند ولی اکنون قاضی میگوید این پرونده که مربوط به دیه است دوباره برود شورا و صلح و سازش کنید. آیا این روال هست یا قاضی از پیش خودش این حرف رو زده؟ آیا این اختیار رو داره دوباره پرونده رو بفرسته شورا. ما که گفتیم سازش نمی‌کنیم.

پاسخ ها :

ارجاع پرونده دیه به شورای حل اختلاف عدم سازش در شورای حل اختلاف دیه