مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمکین زوجه

باسلام و خسته نباشید. من 11 ماه هست با یک خانم ازدواج کردم. خانومم 6 ماه هست مریض هست و نمیتونه بیاد پیشم. در ضمن فقط عقد کردیم ولی خانومم این چند ماه رو بدون من و اجازه من با مادرش و با تاکسی از شهرستان به تهران رفتند. در حالی که خودم ماشین دارم ولی با من نمیرن. خسته شدم از این بلاتکلیفی در حالی که وام ازدواج هم همه خرج بیماری اش کردم. این بار میگه مهریه ام رو میخوام. ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام
در شرایط ویژه ای هستید و ممکن است خانم نیت داشته باشند که از حق حبس استفاده کنند.
در صورت نیاز به مشاوره تماس بگیرید