مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمکین زوجه

سلام من الان تقریبا سه ماهه با همسرم عقد کردم ولی الان تقریبا 2/5 ماهه خانواده همسرم نه اجازه می دن من با همسرم حرف بزنم و نه ببینمش همسرم هم من رو دوس داره ولی الان مجبورش کردن که بگه از هم جدا شدیم دلیل جدا شدن هم اینه می گه خانواده های ما با هم کنار نمی آن من الان چی کار می تونم بکنم

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام.می توانید بابت ممانعت از حق از پدر زن شکایت نمایید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
با تهیه مسکن و اثاث البیت می توانید الزام به تمکین مطرح نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام بهتر است با مذاکره و مصالحه موضوع را حل کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با گفتگو مشکل خود را حل نمایید و نه شکایت از خانواده همسرتان