مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج مجدد در صورت عدم تمکین زوجه

زوج چه زمانی میتواند ازدواج مجدد کند، در صورتی که زوجه منزل رو ترک کرده و در دادگاه اعلام کرده تمکین نمیکنم و 6ماه است که منزل پدرشون هستن و بدون اجازه زوج مسافرت و سرکار میرود.

پاسخ ها :

محمد صنوبری

جناب آقای محمد صنوبری :

سلام.
با طرح دعوای الزام به تمکین و محکومیت زوجه به تمکین و عدم بازگشت وی به منزل مشترک یا تهیه شده ، زوج می تواند مبادرت به طرح دعوای تجویز ازدواج مجدد نماید .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام
بعد از صدور حکم الزام به تمکین و صدور گواهی نشوز

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
پس از اثبات در دادگاه

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
بعد از اثبات عدم تمکین زوجه میتوان تجویز ازدواج مجدد را از دادگاه درخواست نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام باید با حکم دادگاه باشد، دادخواست تزویج ازدواج دهید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
در صورت قطعی شدن الزام به تمکین و صدور گواهی نشوز

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ازدواج مجدد زوج ، باید یا با موافقت زوجه باشد. یا با اجازه دادگاه
شما باید ابتدا دادخواست عدم تمکین زوجه را مطرح نمایید و بعد از صدور حکم عدم تمکین زوجه ، باید دادخواست تجویز ازدواج مجدد را مطرح نمایید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

درود پس از صدور گواهی نشوز دادخواست ازدواج مجدد را به استناد گواهی فوت از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت نمایید.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

باید به دادگاه دادخواست بدهید. صدور حکم بر ازدواج مجدد 3 شرط دارد. 1- عدم تمکین زوجه 2- توانایی مالی زوج 3- اجرای عدالت بین همسران

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام برای بررسی دقیق موضوع لطفا شرح کامل موضوع را به همراه مدارک و مستندات خود را با واتساپ به شماره 09393050039 ارسال فرمائید تا راهکارهای قانونی لازم خدمتتان ارائه شود با تشکر یوسف حزبا ( hazba ) وکیل پایه یک دادگستری ....ضمنا هزینه مشاوره آنلاین 100 هزار تومان می باشد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از صدور حکم الزام به تمکین با اخذ گواهی نشوز دادخواست ازدواج مجدد بدهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بعد از اخذ گواهی نشوز میتوانید برای تجویز ازدواج مجدد دادخواست بدهید.

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

پس از اجازه دادگاه ميتواند دوباره ازدواج كند

پگاه احمدی

سرکار خانم پگاه احمدی :

با سلام. بعد صدور حکم الزام به تمکین و سپس کسب اجازه ی اردواج مجدد از دادگاه.

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام برای بررسی دقیق موضوع لطفا شرح کامل موضوع را به همراه مدارک و مستندات خود را از طریق مشاوره تلفنی سایت عنوان کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب احترام
سوال شما تکراری می باشد و توسط بنده و همکاران محترم پاسخ داده شده لذا اگر نیاز به مشاوره بیشتر دارید تماس بگیرید.

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام برای بررسی دقیق موضوع لطفا شرح کامل موضوع را به همراه مدارک و مستندات خود را از طریق مشاوره تلفنی سایت ارائه فرمائید تا راهکارهای قانونی لازم خدمتتان ارائه شود با تشکر یوسف حزبا ( hazba )

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

سلام درصورت اثبات نشوز زن و اجازه دادگاه به مرد جهت ازدواج مجدد ميتواند تجديد فراش كند
در صورت نياز مدارك خود را جهت بررسي دقيق ارسال كنيد ٠٩١٤٧٧٢٦٨٥٥

بی تا موسایی

بی تا موسایی :

اگر رای مبنی بر عدم تمکین زوجه قطعی شده ودر اجرای احکام هم زوجه همچنان بر عدم تمکین خود پافشاری میکند،زوج باید دادخواست ازدواج مجدد به همان شعبه دادگاه خانواده حکم الزام به تمکین را دا ده تقدیم نماید دادگاه رسیدگی میکند و در صورت وجود شرایط لازم حکم به ازدواج مجدد زوج صادر میشود