مشاوره حقوقی رایگان - مرخصی زایمان

سلام من کارمند قراداد طرح یا همان خرید خدمت اداره دولتی ام که 6 ماه مرخصی زایمان دارم اما کارمندان رسمی اداره ما 9 ماه مرخصی دارند برای 3 ماه دیگر میخواهم به دیوان عدالت اداری اعتراض کنم ایا باید طرف شگایت من تامین اجتماعی باشد یا اداره ام ؟به خاطر قردادی بودنم به اداره که نمیتوانم شکایت کنم ایا راهی هست که انجام بدم و اون 3 ماه رو بگیرم ؟

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.اداره.ولیکن به نظر می رسد اسن کار را نکنید بهتر است.یاالله