مشاوره حقوقی رایگان - طلاق توافقی

باسلام. من بر علیه همسرم شکایت رابطه نامشروع کردم. ایشان هم مهریه و نفقه رو اجرا گذاشتن .. بعد 2سال حالا میگن بریم تو سامانه تصمیم دادخواست طلاق توافق بدیم!! اما من چون اصلا بهشون اعتماد ندارم نگرانم که قاضی دادگاه طلاق توافقی اول به من بگن که پرونده کیفری زوجه رو انصراف بده و به محض انصراف من احتمال میدم که همسرم و خانوادش بگن حالا دیگه از دادگاه طلاق توافقی انصراف میدیم!!! یعنی نگرانم که فقط برای انصراف من از شکایت کیفری بر علیه خانم به دروغ میگن بیا بریم توافقی طلاق بگیریم!!! آیا راهی هست که قاضی دادگاه روالی رو معرفی کنه که بعد از حکم و اجرای طلاق توافقی بشه پرونده های کیفری رو بست؟؟؟ خیلی نگرانم اینا زیر تعهداتشون بزنن لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

ليلا  حسنعلي زاده

ليلا حسنعلي زاده :

طلاق توافقی انجام بدین ربطی به موضوع رابطه نداره مگر اینکه همسر شما شرط کنه که از پرونده ی کیفری منصرف شوید