مشاوره حقوقی رایگان - وکیل دارم ولی نامه ها در ثنا من نمیاید

سلام برای اجرای مهریه از طریق اداره ثبت اسناد و املاک اقدام کردم و کد ثنا گرفتم. از آغاز پرونده هیچ گونه نامه ای به حساب کاربری من ( صاحب پرونده نمیاید ) و وکیل ادعا میکنید چون وکیل دارم دیگر برای من ارسال نمیشود. آیا ادعا وکیل صحت دارد؟؟ چرا من در صفحه ثنا خود هیچ ابلاغیه ای ندارم ؟؟؟؟؟؟

پاسخ ها :

عدم ابلاغ در سامانه ثنا سامانه ثنا