مشاوره حقوقی رایگان - عدم وجود ابلاغیه در سامانه ثنا

سلام، برای من ابلاغیه‌ای از دادگاه شهید مدنی اومد؛ برای روز سوم ‌تیر. من آن روز در دادگاه حاضر نشدم، بعد از چند روز به پلیس الکترونیک قضایی رفتم و شماره ثنا دادم نگاه کردن گفتن، هیچ ابلاغیه یا احضاریه ندارید. در حالی که از من شکایت شده بود. یعنی چی امکان داره شاکی هم روز رسیدگی نرفته باشه و قاضی نظری نداده باشه؟ اگر این جور باشه پرونده مختومه میشه یا نه؟ الان من باید چکار کنم که بفهمم جواب اون شکایت چی شده؟ در حالی که تو سامانه ثنای من، چیزی ثبت نشده. آیا باید به دادگاه مراجعه کنم یا منتظر ابلاغیه جدید باشم یا پرونده مختومه شده؟ تو رو خدا زود جواب بدهید. ممنون.

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

به سرپرستی مجتمع قضایی مراجعه کنید و با دادن کد ملی از پرونده های مطروحه علیه خود مطلع شوید