مشاوره حقوقی رایگان - انکار معامله و اقرار بر معامله و ادعای دروغین دادن چک

سلام
ما بار محصولات باغی را به دو نفر فروختیم و گفتند بعد تخلیه بار پول را نقدی می‌ دهند و ندادند و فرار کردند و در حال حاضر ما شکایت حقوقی کردیم و در جلسات اول دادگاه وکیل آنها کل معامله را انکار می نمود تا اینکه قاضی خود آنها را خواست و اقرار به انجام معامله کردند و رای به نفع ما صادر شد الان در اعتراض به رای صادره عکس یک فقره چک را فرستاده اند و گفتند ما به آنها چک دادیم در صورتی که چکی نداده اند میشه راهنمایی کنید آیا اصلا می‌توانستند بعد جلسات دادرسی اسنادش رو ارائه کنند در حالی که قاضی بهشون گفته بود که در جلسه آخر شماره چک و رسید چک رو تحویل بدهند و ندادند

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

دلیلشان مورد پذیرش قرار نمی‌گیرد و رای به نفع شما تایید میشود