مشاوره حقوقی رایگان - نحوه اجرای احکام

سلام. پس از محکوم شدن زوجه مثلا در تمکین یا ملاقات فرزند، چه اقدامی باید انجام داد؟ باید منتظر ماند که پرونده به اجرای احکام برود و برای اجرا تماس بگیرن یا ابلاغی بیاد؟
نیاز نیست کسی که محکوم شده خودش پیگیری کنه؟
ممنون.

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

تمکین که قابلیت اجرا ندارد صرفا باعث محرومیت از نفقه و یا دلیل طلاق میشود در رابطه با ملاقات باید درحواست اجرا بدهید و بعد از 12 روز در صورت عدم انجام از طریق اجرای احکام اقدام نمایید