مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه تاخیر تادیه

با سلام و عرض ادب مبلغ 850 میلیون تومان ظهر حواله ای را امضا کردم و صادر کننده متواری شد. الان بنده محکوم به پرداخت و تاخیر تادیه شده ام. سر رسید این حواله 27 خراداد سال 97 بود خواستم از حضرت عالی سوال کنم بنده بابت 850 میلیون تومان از تاریخ 27 خرداد 97 تا فروردین 1400 چقدر باید پرداخت کنم؟ چون بنده ضامن حواله بودم تخفیفی در تادیه تتاخیر وجود دارد؟ کلا از خرداد 97 تا فروردین 1400چقدر میشه؟ ممنونم.

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

نتیجه محاسبه :

اصل دین و خسارت :
25،167،210،440 ریال
خسارت به تنهایی :
16،667،210،440 ریال
اصل دین :
8،500،000،000 ریال
زمان پرداخت :
1399/11
شاخص زمان پرداخت :
زمان سررسید :
1397/03
شاخص زمان سررسید :
122.6
مستندات :
ماده 522 قانون آئین دادرسی دادگاههای عمومی و انقلاب (در امور مدنی) مصوب 1379 : در دعاویی که موضوع آن دِ‌ین و از نوع وجه رایج بوده و با مطالبه داین و تمکن مدیون، مدیون امتناع از پرداخت نموده، در صورت‌ تغییر فاحش شاخص قیمت سالانه از زمان سررسید تا هنگام پرداخت و پس از مطالبه طلبکار، دادگاه با رعایت تناسب تغییر شاخص سالانه که توسط بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران تعیین می‌گردد محاسبه و مورد حکم قرار خواهد داد . . .
توضیحات :
ارزش ریالی دین در مقطع زمانی مورد نظر برابر است با عدد شاخص در مقطع زمانی مورد نظر تقسیم بر عدد شاخص در مقطع زمانی اول، ضربدر مبلغ ریالی.
برای محاسبه تورم از شاخص تورم مصرف کننده خانوارهای شهری کشور بر مبنای سال پایه 100 = 1395 استفاده شده
تا برج 11 این مقدار میشود شاخص بهای تورم فروردین هنوز تعیین نشده