مشاوره حقوقی رایگان - خسارت تصادف

با عرض سلام و خسته نباشید بنده حدود 3 ماه پیش با موتور سیکلتم با یک موتور سیکلت دیگر تصادفی داشتم که دادگاه ایشون رو ١٠٠ درصد مقصر دونست. در همون تاریخ با مراجعه به پزشکی قانونی تاریخ دادگاه رو برای برج 3 سال 1400 تعیین کردند. طی این 3 ماه که داره میره در 4 ماه بنده میتونم ادعای جبران خسارت بیکاری و مخارجی که برای درمان متقبل شدم رو بکنم و اگر میتونم چطوری ادعای خسارت کنم؟ در ضمن هم مدارک بنده و هم مقصر حادثه کامل هست. ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

مريم  سعيدي

مريم سعيدي :

استان :

شما میتونید با توجه به نظریه پزشکی قانونی در صورتیکه ممنوع از حرکت شدید ادعایی داشته باشید