مشاوره حقوقی رایگان - دریافت خسارت بیکاری ناشی از تصادف

سلام،من توی تصادف رانندگی که مقصر صد درصد راننده مقابل بود استخوان درشت نی و نازک نی ساق پام شکست و استخوان درشت نی هر دو قسمت از ناحیه داخلی پام به مقدار چند سانتی متر بیرون زد و خونریزی داشت، بعد از عمل جراحی یک میله پلاتین از زیر زانو تا مچ پام برای فیکس و تثبیت شدن استخوان ها برایم جا اندازی کردند و 4 بخیه در مچ پا 4 بخیه در ساق پا و 4 بخیه در زیر زانو بهم زدند و کبودی های اولیه هم برطرف شد. با توجه به اینکه تو ماه عادی تصادف کردم دیه قریبی و حدودی من چقدر میشود و تا چه مدت به من طول درمان میدهند؟؟؟ پزشک معالجم می گوید که من حداقل نه ماه دیگر میتوانم فعالیت کاری خود را انجام بدم و تمام این مدت نمیتونم برم سرکار و کار اصلی خودمو انجام بدم. آیا هزینه ها و خسارت وارده از کار نکردن من هم مورد بررسی قرار میگیره؟؟
با تشکر پیشاپیش ممنونم از راهنماییتون

پاسخ ها :

ابوالفضل فاضلی

جناب آقای ابوالفضل فاضلی :

سلام برای شما فقط دیه تعلق می گیرد و تشخیص مبلغ آن با پزشکی قانونی است برای گرفتن خسارت باید دادخواست به دادگاه حقوقی بدید