مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل مبیع

با سلام. یک واحد آپارتمان را خریداری کرده ام. از دادگاه حکم الزام به تنظیم سند و اجراییه آن را گرفته ام. حکم تحویل مبیع و خسارت عدم تحویل را نیز گرفته که درحال طی مراحل اجراییه می باشد. ولی وراث فروشنده، بین خود تقسیم نامه تنظیم کرده و واحد های ساخته شده و از جمله واحد من را بین خود تقسیم کرده اند. واحد من به یکی از وراث رسیده است. 1- اکنون تکلیف اجراییه تحویل مبیع و خسارت چه می باشد؟ چون برای خسارت میخواستم ملک را که سند مادر داشت معرفی کنم ولی اکنون به واحدهای مجزا با سند مجزا تقسیم شده است؟ 2- آیا اکنون می توانم اجراییه تنظیم سند را اجرا کنم ( نکته: موقع خرید ، ملک سند مادر داشته است و در دادنامه های صادره به آن اشاره شده است ولی اکنون هر واحد سند مجزا دارد)
ممنون از شما

پاسخ ها :

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

شما اقدامات اجراييه را ادامه بديد خود اداره ثبت به دادگاه اعلام ميكنه و مشكلات را خود اجراي احكام مرتفع ميكنه

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با سلام
شما در هر صورت می توانید این اقدام را انجام دهید چرا که دیون متوفی بر سهم الارث وراث ارجحیت و برتری دارد