مشاوره حقوقی رایگان - الزام به فک رهن و تحویل مبیع رهن بانک

با سلام
بنده آپارتمانی را از شخصی خریداری نمودم و تقریبا نصف مبلغ ثمن معامله را برایشان واریز نموده ام و الباقی را در روز تحویل ملک در دفترخانه باید پرداخت میکردم که طرف حاضر نشد و بنده گواهی عدم حضورشان را گرفتم
آپارتمان در رهن بانک مسکن هست و بدلیل اقساط معوقه در حال صدور اجرائیه برای مزایده می باشد
من برای فروشنده و بانک دادخواست الزام به فک رهن و تحویل مبیع ارسال کرده ام که تاریخ رسیدگی برای دوماه دیگر خورده
حال آیا بانک مسکن قبل از تاریخ رسیدگی دادگاه میتواند ملک را مزایده بگذارد؟
و اینکه پروسه مزایده گذاشتن ملک رهن بانک چقد طول میکشد؟
بنظر وکلای محترم بانک ملک رو زودتر مزایده میگذارد و بنده بازنده ماجرا خواهم بود یا بانک منتظر جواب رسیدگی قاضی ما خواهد بود ؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است درخواست دستور موقت نیز بدهید.
زمان مشخصی ندارد
نتیجه قابل پیش بینی نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید ابتدا درخواست
دستور موقت مبنی بر جلوگیری از نقل
و انتقال اپارتمان مطرح نمایید و

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید ابتدا درخواست
دستور موقت مبنی بر جلوگیری از نقل
و انتقال اپارتمان مطرح نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بانک منتظر جواب دادگاه نمی ماند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

نسبت به اخذ دستور موقت اقدام نمایید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

باید دادخواست‌ توقف عملیات اجرایی را هم میدادید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاباید دادخواست توقف عملیات اجرایی اجرای ثبت را نیز درخواست نمایید

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

تقاضای دستور موقت ،توقف عملیات اجرایی مزایده را داشته باشید تا قبل از رسیدگی به پرونده شما ملک به مزایده نرود