مشاوره حقوقی رایگان - تحویل مبیع

بنده ملکی را پیش خرید کردم که با کلی جنگ و جدل پس از 4 سال تحویل گرفتم و به دلیل عدم تحویل مفاد قرارداد از فروشنده شکایت کردم و بعد از دو سال رای به نفع من صادر شد و فروشنده محکوم شد و اعتراض زد و پرونده رفت برای تجدید نظر تهران ... ایشون هیچ مدرکی ارائه نکرده فقط ادعای کذب داره که بنده ثمن معامله رو ندادم و از جلسات دادگاه هم اطلاعی نداشته ... بنده هم پاسخ دادم و ارسال کردم.
با این تفاسیر آیا امکان داره تجدید نظر رای رو عوض کنه؟ و اینکه دادگاه تجدید نظر چقدر طول میکشه؟
ممنون

پاسخ ها :

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

بستگی به دفاعیات طرف مقابل دارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
برای ارائه پاسخ مناسب دادنامه صادره باید بررسی گردد و پیرامون موضوع گفتگو شود تا ابهامات سوال برطرف گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
زمان مشخصی ندارد
و نتیجه دادگاه قابل پیش بینی نیست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

زمان مشخصی ندارد و نتیجه بستگی بهدفاعیات طرفین دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر رای قطعی باشد و مشمول مرور زمان نشود قابل اجراست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

نمی‌توان زمان را پیش‌بینی نمود بستگی به دفاعیات طرفین دعوا دارد اگر رای قطعی شده باشد مشمول مرور زمان نشود قابل

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

در صورت عدم ارائه دلایل محکم از جانب تجدیدنظرخواه رای بدوی نقض نمیشود.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه
زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

محتمل است و بستگی به دفاعیات شما خواهد داشت