مشاوره حقوقی رایگان - تصرف زمین توسط شهرداری

با سلام.
زمینی از طرف بخشداری به بنده داده شده بابت تخریب منزل مسکونی حدود 25 سال پیش و مابه التفاوت آن را هم در همان زمان پرداخت نموده ام. حدود یک سال می‌شود که شهرداری اجازه ساخت به بنده نمی‌دهد و می‌گوید در طرح افتاده و فضای سبز است. حالا ما اگر نخواهیم زمینمان فضای سبز شود، باید چه کاری انجام بدهیم؟
ممنون

پاسخ ها :

تصرف زمین توسط شهرداری و تبدیل به فضای سبز طرح فضای سبز تصرف زمین شهرداری