مشاوره حقوقی رایگان - درخواست تفکیک زمین و تغییر کاربری

سلام و عرض ادب
بنده یک قطعه 247متری از چهار قطعه زمینی را خریداری کرده ام که مجموع آن ها باهم به مساحت 1300 متر دارای یک سند تک برگ شش دانگ به نام فروشنده می باشد که با قولنامه به بنده فروخته است
1) حالا می توانم درخواست صدور سند شش دانگ برای قطعه خودم بدهم؟
2) بیش از 18 سال قبل اصل این زمین در طرح فضای سبز شهرداری رفته و شهرداری در این مورد هیچ اقدامی صورت نداده و الان ادعا روی آن دارد راجب این مسئله چه راهنمایی دارید؟

باید اضافه کنم که شهرداری در تفکیک زمین به قطعات کوچک تر تغییر کاربری به مسکونی حدود 70 درصد زمین 1300 متری را طلب کردند

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند بررسی کارشناسی ملک است تا بتوان بر اساس آن اظهار نظر دقیقی کرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

از اداره ثبت اسناد و املاک محل وقوع ملک درخواست نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام با توجه به متراژ زمین باید از ثبت استعلام کنید