مشاوره حقوقی رایگان - تصرف زمین توسط شهرداری

تکه زمینی محصور در شهربیضا مرکز شهرستان بیضا از توابع استان فارس دارم مقدار زمین 1640متر هست و تقریبا در وسط شهر هست حال شهرداری حدود 60 درصد زمین مورد نظر را فضای سبز قرار داده، خواستم ببینم چه راهی باید بروم تا این زمین از فضای سبز خارج شود و قابل ساخت و ساز شود، ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

اگر جز طرح های مصوب شهری باشد مشکل است بتوانید . زمین شما کاربریش از اول مسکونی بوده یا کشاورری .شما می توانید از اقدام شهرداری شکایت به دیوان عدالت کنید