مشاوره حقوقی رایگان - رابطه جنسی

باعرض سلام و وقت بخیر خدمت شما، یه آقا با اصرار و اغفال از مقعد با من رابطه برقرار کرده، که خواستگارم بود و الان یه مدته که نیست تو زندگیم، ولی یکی از فامیل قراره باهاش حرف بزنه که چون بهش دست زدی باید عقد کنین، اگر به پزشکی قانونی مراجعه کنم مشخص میشه که کار اون آقا بوده یا خیر?

پاسخ ها :

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

با درود.
با توجه به گذشت زمان تصور نمیکنم که شخص قابل تشخیص باشد مگر خودش اعتراف کند.
اما به هر حال حتی اگر بابت شود نمیتوان او را مجبور به عقد ازدواج کرد.