مشاوره حقوقی رایگان - اتهام مزاحمت

با سلام.
من با خانومی برای ازدواج آشنا شده و پس از به هم خوردن این آشنایی، اینجانب برای استرداد هدایا و مبالغ مالی اقدام نموده ام که ایشان امتناع میکرده که با برادر ایشان برای استرداد هدایا و مقداری بدهی مالی تماس گرفتم که الان این خانم رفته شکایت کرده که چرا با برادرش تماس گرفتم و ادعا کرده که ایشون رو کتک زده و شکایت ایجاد مزاحمت کرده و خواهراش به عنوان شاهد نوشته در صورتی که من اصلا به درب منزل ایشان نرفته ام. چطوری میتوانم از خودم دفاع کنم که اصلا جلو منزل ایشون نرفتم و فقط به برادرش بابت دریافت هدایا و مبالغ مالی تماس گرفتم نه کتک زدن ایشون؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اون شخص باید در درجه اول ثابت کنه چون شاکی اون هست ولی میتونید از گواهی گواهان کمک بگیرید