مشاوره حقوقی رایگان - از من و دوستم شکایت مزاحمت مجازی شده چیکار باید بکنیم

اگه از من و دوستم شکایت مجازی شده و خود اون فرد هم مقصر هست چجوری پیشه قضیه را حل کرد؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام شما می بایست در این خصوص تماس بگیرید و از مشاوره استفاده کنید چرا که سوال شما کلیس باید شرح ماوقع دهید و با توجه به آن که ما بتوانیم به شما کمک کنیم

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که شما را جهت اخذ توضیح احضار کردند می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید و دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد.
جهت اخذ پاسخ درست بهتر است سوال خود را واضح و کامل مطرح کنید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

نیاز یه توضیح بیشتر دارد به هرصورت می توانید نسبت یه یکدیگر گذشت کنید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام دلیل مقصر دانستن آن فرد را نگفتید می توانید مجددا سوال را با جزئیات مطرح نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد و مدارک شما جهت بررسی و اظهار نظر حقوقی قابل بررسی می باشد

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام از طریق تماس تلفنی سایت اقدام به طرح سوال کنید تا همکاران دقیقا متوجه سوالتان شوند و پاسخ دقیق را دریافت کنید میتوانید بنده را نیز انتخاب کنید