مشاوره حقوقی رایگان - شکایت به دلیل مزاحمت

ده سال با خانمی رفاقت داشتم بعداز جدایی رفاقت اتفاقی هردوتون تو خیابون با ماشین هم رو دیدیم و البته با فاصله چند ماشین که مابینمون بود بدون هیچ عکس‌العملی فقط حدود 200 متر هم مسیر بودیم اتفاقی و حالا از من شکایت کرده به دلیل مزاحمت. لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اصل بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ادعای ایشان نیاز به احراز دارد و در صورتی که نتواند منع تعقیب متصور است

حسین حسن زاده

جناب آقای حسین حسن زاده :

سلام. دلیلی برای ایجاد مزاخمت وجود ندارد. توصیه می شود برای روشن شدن بهتر موضوع برای خودتان، مشاوره تلفنی یا حضوری بگیرید. موفق و پیروز در پناه ایزد منان باشید.

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
بار اثبات ادعا به عهده مدعی است و ایشان باید ایجاد مزاحمت را اثبات نمایند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هرصورت شاکی باید برای ادعای خود دلیل ارائه کند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید بتواند مزاحمت را اثبات کند