مشاوره حقوقی رایگان - مادرم زمان جنگ 2 سال در بیمارستان خدمت کرده میخوام پیگیر کارای ایثارگریش باشم

سلام خسته نباشید. من مادرم استخدام رسمی دانشگاه علوم پزشکی گیلان بود و توی بیمارستان کار میکرد و الان بازنشسته شده مادرم زمان جنگ دو سال منطقه داره در بیمارستان شهر مرند. از اون موقع مادرم اصلا پیگیر کارای ایثارگری نشده بود. چگونه میتوانم در خصوص دریافت کارت ایثارگری مادرم اقدام کنم؟ لطفا راهنماییم کنید. ممنونم

پاسخ ها :

هدی فرخی

سرکار خانم هدی فرخی :

ندر اين خصوص به اداره مربوطه بايد مراجعه نماييد