مشاوره حقوقی رایگان - تهدید با چاقو

کسی که به خاطر فقط تهدید با چاقو به حبس سه ماه و یک روز محکوم شده درصورت داشتن شاکی بخشیده میشه هیچ سابقه ای نداره؟

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
بزه تهدید با چاقو موضوع ماده 617 قانون مجازات اسلامی از جرائم غیر قابل گذشت است و درصورت رضایت شاکی خصوصی ، میتوانید درخواست تخفیف مجازات به دادگاه صادرکننده رای قطعی تقدیم نمایید و دادگاه درحدود مقررات ،تخفیف مقتضی به شما میدهد و یا مجازات شما را به جزای نقدی تبدیل میکند .
اگر موضوع تهدید ساده بدون استفاده از چاقو باشد ،موضوع مشمول ماده 669 قانون مجازات اسلامی و قابل گذشت است و به محض رضایت شاکی خصوصی، تعقیب متوقف میشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

در جرم تهدید باید شاکی خصوصی رضایت بدهد تا..