مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست الزام به تهیه مسکن و اثاث البیت

با سلام
همسرم از دادگاه تجدیدنظر حکم نفقه جاریه را به نفع خود برگرداند و من مدتهاست منزل پدرم هستم. اگر دادخواست تهیه لوازم و اثاث البیت بدهم و او نتواند تهیه کند از ناشزه بودن خارج شده و نفقه جاریه به من در مدت یه که باید منزل را آماده کند تعلق خواهد گرفت؟
و ایا اگر نتواند تهیه کند برای طلاق یکطرفه میتوان اقدام کرد؟
و یا بعد از اعلام آمادگی برای تمکین به شرط آماده شدن اسباب تمکین میتوانم برای نفقه جاریه ای که به نفع او شد و البته الان معوقه محسوب می شود اقدام کنم؟

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
تهیه مسکن مستقل با رعایت شئونات عرفی جزء نفقه شما میباشد و با احراز تمکین از همسرتان میتوانید از ایشان درخواست نمایبد .
درصورتیکه همسرتان قبلا حکم دادگاه مبنی بر الزام شما به تمکین را اخذ کرده باشند ،میتوانید با ارسال اظهارنامه ،آمادگی خود را برای تمکین اعلام کنید و ضمن همان اظهارنامه ، از ایشان درخواست کنید که مسکن مستقل و اثاث البیت مناسب جهت سکونت تهیه کند و درصورت امتناع ایشان حق مراجعه به دادگاه و الزام ایشان به تهیه مسکن مستقل،اثاث البیت و مطالبه نفقه معوقه را دارید .
با عدم پرداخت نفقه و عدم امکان الزام ایشان به پرداخت نفقه ،عسر و حرج محقق میشود و میتوانید برای،طلاق به دادگاه مراجعه کنید.
موفق باشید