مشاوره حقوقی رایگان - نفقه و مهریه

سلام و خسته نباشید
من 15ماه عقدکردم و شوهرم یک ماه بعد عقد به بهونه های مختلف رفته و پشت سرشم نگا نکرده بعد 14ماه من درخواست نفقه دادم و تشریف آوردن و قصد ادامه زندگی نداره و من قصد ادامه زندگی دارم و در تمکین عام و خاصش بودم من دانشجوام و شوهرم دانشجوی ولی از نظر خونوادگی وضعیت خوبی دارند میخاستم بدونم نفقه بهم تعلق میگیره؟ جوابش کی میداد چقد طول میکشه؟ نفقه معوقه تعلق میگیره‌؟ بعد طلاهایی که موقع عقد کادو بهم دادنو میتونن پس بگیرن؟ فاکتوراشون قدیمیه ماله چند سال قبله عقدمونه....
باتشکر از شما

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

از زمان عقد نفقه تعلق می گیرد.
طلاهد اگر موجود باشد می تواند مسترد کند اما اگر شما فروخته باشید و موجود نباشد نمی تواند مسترد کند

یک وکیل :

با سلام بله درصورتی که ترک زندگی مشترک نکرده باشید نفقه بهتون تعلق می گیره. اگر طلاها هدیه مختص به شما و یا از طرف خانواده شما بوده بله می تونید بگیرید.

زهرا  استيري

سرکار خانم زهرا استيري :

سلام بله نفقه معوقه و جاريه به شما تعلق ميگيره البته بايد اثبات بشه كه پرداخت نكردن. مهريه رو مي تونيد مطالبه كنيد و اگر اموالي دارند توقيف كنيد.طلا ها متعلق به شماستروند دادرسي قابل پيش بيني نيست.

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام بله اگر ترک زندگی از جانب شما نباشد نفقه به شما تعلق می‌گیرد. در خصوص طلاجات بله امکان استرداد وجود دارد