مشاوره حقوقی رایگان - برگشت چک سفید امضا

با سلام مدت دوسال میباشد که از شخصی که ایشان جهت تضمین بدهی چک سفیدامضاء بمن دادن ولی طور کامل تصفیه کردن لذا بدلیل خلف عهده ایشان تصمیم به اجرا و اقدام و برگشت چک را گرفتم بهمین جهت نیازمند مشورت راهنمایی وکلای محترم را دارم آیا بدلیل دریافت چک سفیدامضاء برای من مشکل قانونی وجود دارد یا نه و اینکه میتوانم اقدام نمایم و طلبم را دریافت نمایم..
با تشکر از دادراه

پاسخ ها :

محسن عادل

جناب آقای محسن عادل:

گرفتن چک سفید امضا هیچ گونه مشکلی ازلحاظ قانونی برای شما ایجاد نمیکند.
برای دریافت طلبتون باید بعد از گرفتن گواهی عدم تادیه از بانک از طریق مراجع حقوقی اقدام به مطالبه طلبتون کنید.با توجه به اینکه چک بصورت سفید امضا صادر شده جنبه کیفری برای صادر کننده ندارد و قابل طرح در مراجع کیفری نیست.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

بله
شما با اتکا به چک سفید امضا ممکن است بنا به شرایطی مشمول جرم سوء استفاده از سفید امضا و یا خیانت بشوید
در صورت نیاز با این شماره تماس بگیرید