مشاوره حقوقی رایگان - چک وعده دار به شخصی دادم برگشت زد آیا میتونه کیفری شکایت بکنه یا نه

سلام یه اقایی اومد املاک بنده یه خونه برای خرید بهش نشون دادم قبول کرد و شرایط رو بهش گفتم و گفت اقای فلان من یه مبلغی خدمت شما میزارم که این اقا رو بیارید باهاش حرف بزنید شما از طرف من وکیل و صاحب اختیارید گفت منم دارم میرم مسافرت ده روز زمان میبره این اقا مبلغ 17میلیون بهم داد من هم رسید دادم بهش رفتش طرف رو اوردم طرف قبول کرد که 70درصد پولو بگیره مابقی رو دوسه ماه دیگه بگیره سند بزنه اون اقای خریدار بعد از ده روز میاد میگه من پولم ردیف نیست باید خونه اجاره ای بگیرم ما دوباره رفتیم براش خونه اجاره ای بگیرم 35رهن که با اون پولی که پیش من بوده اما متاسفانه دیدم بعد از گیر آوردن خونه دیدم میگه که پول من با اون پولی که دستته کلا 23پول دارم در هرصورت رفت جای دیگه خونه اجاره کرد درخواست پولشو کرد من از این 17تومان 5میلیون پولو بهش دادم متاسفانه درحین این مدت پولو من يه جابجا کردم برگشت نکرد و این اقا از من یه چک دوازده تومانی گرفت یک ماهه که قرار شد بابت یک ماهه چک دادم پانصد تومان بهش بدم که سریک ماه چک رو برگشت میزنه و همان روز منو پیدا میکنه شروع کرد به سروصدا و مجبورا يه ماشین زیر پای من بود رو از من گرفتن و من یه کاغذ امانت نامه گرفتم ازش به عنوان اینکه فردا بریم یکی از دفتر خانه ها که سفته بدم که مشکلمون حل بشه تا فرصتی بشه چند ماهه منم درقبال فرصت ماهانه 500تومان بهش بدم که متاسفانه رفتیم حرفشون عوض شد و ماشین روهم ندادن بعدا من به توسط این کاغذ امانت نامه دادگاه شکایت خیانت در امانت کردم بعد این هم رفت شکایت چی کرد روهم نمیدونم که برام دیدم که قرار نهایی صادر شد فکر کنم برای شکایتش ایا این اقا باتوجه به اینکه از من چک داشت ایا میتواند شکایت کیفری بکنه یا نه امیدوارم خوب بخونید و راهنمایی خوب بکنید. ممنونم

پاسخ ها :

پرویزرشیدی

جناب آقای پرویزرشیدی :

سلام،اگر چک یک ماهه داده بودی موضوع جنبه کیفری ندارد احتمالا چون دادگاه نرفتی وازخودت دفاع نکردی پیش قاضی اعلام کردند چک روز بوده ،،،حالا پیگیری یا اعتراض کنی حکم نقض میشه