مشاوره حقوقی رایگان - صدور چک وعده دار

باسلام من میخواستم بدونم اگه یه چک وعده دار آدم صادر کنه و بعد شکایت کیفری بکنن چطور باید ثابت کنیم که وعده دار بوده و به روز صادر نشده؟ یعنی دادستان چه دلایلی را قبول میکنه و چه چیز را نمیپذیرد؟ شاهد هم میخواهد؟ لطف کامل برام توضیح دهید ممنون میشم.

پاسخ ها :

حسينعلي  دلفان آذري

جناب آقای حسينعلي  دلفان آذري:

سلام میتونی درخواست کارشناسی کنید

یک وکیل

سلام" در فرض سوال اصل بر به روز بودن و کیفری بودن چکهای صادره است مگر خلاف آن با اسناد و مدارک معتبر و یا دلایل قانونی توسط متهم و صادر کننده چک اثبات گردد .