مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت همسر

سلام و احترام.
خواهر من از سر سادگی النگو های شکسته اش را برای تعمیر به شوهرش میدهد. همسرش طلاها رو میفروشه و میگه که بعدا برات میگیرم. الان که به مشکل خوردن و خواهرم طلاهاش رو میخواد زیر بار نمیره
خواستم ببینم که خواهرم میتواند شکایت خیانت در امانت کند و این که حتما باید شاهد داشته باشند؟

پاسخ ها :

خیانت در امانت طلا شکایت خیانت در امانت طلا خیانت در امانت همسر خیانت در امانت